A Csodák Tanítása

A Csodák Tanítása elvezet minket a mélyebb, valódi önmagunkhoz. Ahhoz a „részünkhöz”, ami egy a Mindenséggel. Ahhoz a részünkhöz, ami csak Szeretet, ami tiszta, ragyogó és boldog. 

Amikor elkezdjük élni ezt a mélyebb önmagunkat, fokról-fokra egyre inkább megtapasztalhatjuk az Öröm, az áradó Szeretet, s az Egység olyan felemelő és mindent felülíró érzését, amit korábban még elképzelni sem voltunk soha képesek.

S ahogy haladunk előre az úton, képesek leszünk egyre inkább meglátni a többi emberben is ugyanezt a tiszta, sugárzó, csak-Szeretet, mélyen lakozó valódi lényét.

A Csodák Tanítása útján két módon, párhuzamosan haladva történik a belső munka. Sokat beszélünk A Csodák Tanításáról, s használjuk a családállítást, mint keretmódszert arra, hogy meg is tapasztalhassuk mindazokat a minőségeket, amikről A Csodák Tanítása ír. Másrészt lényegi része a belő munkának az is, hogy oldjuk a különböző életkorokban átélt traumákat, amelyek azóta is blokkolják az életünket; felszabadítjuk a tudatot a negatív, korlátozó hitek alól, amiket magunkról és az élet különböző aspektusairól alakítottunk ki legtöbbször tudat alatt; s lépésről-lépésre feloldjuk a  gátakat, amik akadályoznak még bennünket abban, hogy megéljük a belső békénket, boldogságunkat, s valódi, fénylő lényünket.

A valódi Szeretet tulajdonképpen az egység állapota: nem válogat, mindenki természetes módon belefér. A valódi szeretet állapotában annyira nyitottak, „kitágultak” vagyunk, hogy az egész Mindenség részei vagyunk és az egész mindenség a mi részünk. Mindenkivel egynek érezzük magunkat, mindenkit ragyogónak látunk.

Előadások

A Csodák Tanítása előadásokon  A Csodák Tanítása egy-egy témájáról beszélünk mélyrehatóan és részletesen. Közben, végig az előadás során lehetőség van arra, hogy feltegyétek a Bennetek lévő kérdéseket. Az előadásokon – az idő rövidsége miatt – sajnos nem tud mindenki a témával kapcsolatban személyre szabott állítást kapni, de lehetőség nyílik egy vagy két állítás megtapasztalására, ami különösen fontos annak érdekében, hogy ne csak a mentális síkon próbáljuk megérteni, hanem meg is tapasztalhassuk mindazokat a minőségeket, amikről A Csodák Tanítása ír.

Egész napos alkalmak

Az egy-, illetve kétnapos találkozások alkalmával A Csodák Tanítása egy-egy témájának mély feldolgozásán, s a témával kapcsolatos konkrét traumák feloldásán fogunk dolgozni. Ezeken az alkalmakon is sokat beszélünk magáról A Csodák Tanításáról, s ezen túl mindenki személyre szabott  módon tud dolgozni a saját, speciális témájával.

Egyéni találkozás

.Az egyéni találkozások alkalmával teljesen egyéni módon haladunk A Csodák Tanítása útján. Magához a szöveghez is több módon közelítünk: mélyrehatóan átbeszéljük a Téged éppen foglalkoztató kérdéseket, illetve aktuális élethelyzeteidre reagálva számos új témát is értelmezünk. Mindezt kiegészítjük azzal, hogy az egyéni találkozások alkalmával is segítségül hívjuk a családállítást azon célból, hogy meg is tapasztalhasd mindazt, amiről éppen beszélünk; illetve, különösen fontos része A Csodák Tanításával való belső munkának az, hogy életed aktuális nehézségeire, kihívásaira reagálva oldjuk azokat a gátakat, traumákat, negatív  hiteket, amelyek eddig nehezítették az utadat.