A Csodák Tanítása

előadások

A Csodák Tanítása előadásokon  A Csodák Tanítása egy-egy témájáról beszélünk mélyrehatóan és részletesen. Közben, végig az előadás során lehetőség van arra, hogy feltegyétek a Bennetek lévő kérdéseket.

Az előadásokon – az idő rövidsége miatt – sajnos nem tud mindenki a témával kapcsolatban személyre szabott állítást kapni, de lehetőség nyílik egy vagy két állítás megtapasztalására, ami különösen fontos annak érdekében, hogy ne csak a mentális síkon próbáljuk megérteni, hanem meg is tapasztaljuk mindazokat a minőségeket, amikről A Csodák Tanítása ír.

(A Csodák Tanításával kapcsolatos teljesen személyre szabott állításokra az egész napos programok adnak lehetőséget. Lásd A Csodák Tanítása/Egész napos programok menüpontban.)

Az előadások körülbelül háromhavonta lesznek egy hétköznap estén 6-tól körülbelül fél 9-ig. Az időpontot mindig egy hónappal az előadás előtt megtalálhatjátok a honlapon. Illetve, elküldjük e-mailben mindazoknak, akik feliratkoznak körlevélre (lásd a Kapcsolat menüpontban).

 Az előadások teljesen díjmentesek, az asztalon elhelyezett kosárba teheti mindenki a hozzájárulását.