„A ‘NEM ÉRDEMLEM’ érzés feloldása” – egész napos belső munka – május 12-én

Munkám hosszú évei során az egyik leggyakoribb mondat, amit hallottam – mindig mély fájdalommal kimondva – ez volt: „NEM ÉRDEMLEM”. 

Sajnos túlontúl elterjedt hitté/érzéssé vált, hogy ” NEM ÉRDEMLEM „. „Nem érdemlem a figyelmet”; „Nem érdemlem a boldogságot.”; „Nem érdemlem a szeretetet.”; stb.; stb…. Ez a hit óriási, szinte leküzdhetetlen gátként hat az életünkben. Aláássa az önbizalmunkat, aláássa a hitünket abban, hogy lehet valaha is jobb, szebb, könnyebb számunkra az élet. 

Mindezeken túl, aláássa a legjobb képességeink kivirágzását is.  A legjobb képességeinket az empátiára, a megértésre, a belső bölcsességünk megélésére: a legjobb képességeinket, amelyekkel, ha tudnánk élni, akkor jelentősen-jelentősen harmonikusabb lehetne a kapcsolatunk a hozzánk közel állókkal és mindenki mással is. S a legjobb képességeinket még olyan kézzel fogható területeken is, mint a fókuszálás, tanulás, munka. 

 A ‘Nem érdemlem’ érzés feloldása” napon mindenki személyre szabott állítást kap, s – ezen kívül – rengeteg plusz megértést és érzelmi oldódást mások állításain keresztül is. Együtt dolgozunk azon, hogy mindenki egyre szabadabb és szabadabb lehessen a „Nem érdemlem” mély belső megélésétől.

 

 Időpont: május 12. (vasárnap 10-től) 

Helyszín: Budapest

A nap díja: 17.000Ft

 

Sok szeretettel:

Enikő