PÁRKAPCSOLAT – egész napos belső munka – március 17-én

A párkapcsolatról szinte kizárólag téves elképzelések élnek bennünk a kultúránk által meghatározott hitek és sémák kövötkeztében. Ezek sajnos olyan mértékben tévesek, hogy gyakorlatilag egyenes úton vezetnek a párkapcsolatok oly megszokott problémáihoz, válságaihoz. S – ezek nyomán – egyre nagyobb mértékű az elidegenedés és a magány megélése a párkapcsolatban élők körében is.

A párkapcsolatról szóló alkalmak során sorra felfedjük a társadalmilag kialakult téves elképzeléseket, hogy tiszta kép és tiszta cél alakulhasson ki bennünk a párkapcsolatról. Olyan kép, amely immár nem rombolja a párkapcsolatainkat, hanem elősegíti, hogy harmonikus,, és hosszantartóan harmonikus, egymást ténylegesen segítő kapcsolatra váljunk képessé. 

S, ezen túl, mindenki személyre szóló állítást kap, hogy a maga sajátos útján haladhasson tovább a korábbi párkapcsolatok traumáinak feloldásán, a párkapcsolatról kialakult saját életében kialakult negatív kép feloldásán, a családi és társadalmi minták elengedésén, stb.; illetve azon, hogy egyre magasabb és magasabb szintű párkapcsolat megélésére érjen meg.

A párkapcsolat nagy témájában több egymás utáni alkalom is lesz, egyfajta sorozatként. Az alkalmak nem fogank összefüggni, úgyhogy lehet csak egy-egy alkalomon is részt venni, illetve – mivel minden alkalom más és más lesz – lehet a sorozat minden alkalmán is részt venni.

időpont: március 17   (vasárnap, 10-től)

helyszín: Budapest

 

Szeretettel: 

Enikő