A valódi Szeretet felé egynapos belső munka 2023. június 18-án

A szeretetről számos téves elképzelést tanultunk életünk során. Ezek a téves hitek teljes mértékben meghatározzák, hogy milyenek vagyunk mi magunk egy kapcsolatban és milyennek szeretnénk másokat látni a kapcsolatainkban.

Sajnos nem lehetünk boldogok az életben, ha a szeretetről továbbra is azt gondoljuk, amit tanultunk: amit a szüleink, nagyszüleink, tanáraink, az egész kultúránk hisz a szeretettel kapcsolatban. E tanult hitek közül az egyik meghatározó gondolat az, hogy a szeretet olyan dolog, amiből megfelelő mennyiséget kell kapnunk ahhoz, hogy boldogok legyünk; sőt ahhoz is, hogy optimálisan tudjunk működni az életünkben. S, ha nem elegendő mennyiségben kapjuk, akkor mindig hiányt élünk meg. A hiány óriási mértékben rombol, jelentősen csökkenti az energiaszintünket, szomorúvá, elkeseredetté tesz minket, s ha több ideig áll fenn a hiány érzése, akkor egyre zavartabbak, önbizalomhiányosabbak leszünk. S, így, csak még jobban függünk másoktól, mint a szeretet forrásaitól.

Az igazi Szeretetet egyáltalán nem ilyen természetű. Sőt, a valódi Szeretet nem is érzelem.

A valódi Szeretet egy létállapot. Egy végtelenül magas energia, amelyben teljesen boldogok és kiteljesedettek vagyunk.

Amelyben – ahogy haladunk az úton fokról-fokra – megjelenik, majd láthatóvá is válik a belső fényünk.

A Szeretetünk már spontán áramlik és egyre több másik ember fér bele. Egy emelkedett és egyben másokat is felemelő állapot.

Ez a teljesség állapota, amikor nem hiányzik semmi.

Ha a Szeretet ezen minősége felé szándékozunk haladni, sok belső gátat, téves hitet, elszenvedett traumát kell feloldanunk. Bár sok a teher, amit összehalmoztunk életünkben, sőt örököltünk a generációktól, mégis ez egy gyönyörű út. Út, amelyen egyre szabadabb, egyre felszabadultabb, könnyedebb és boldogabb, mindenki, aki rálép.

Út, amelyen az önbizalmat, a kiegyensúlyozottságot, a harmóniát és a boldogságot már nem kint keresed, mert –  fokról-fokra egyre áthatóbban – megtalálod önmagadban. S napról-napra egyre inkább megosztod ezt a gazdagságodat másokkal.

 

Időpontban: 2023. június 18.  (vasárnap: 10-től)

Helyszín: Budapest

A teljes nap ára: 17.000Ft

Sok szeretettel:

Enikő