A mesék szimbólumai és a Lélek fejlődési útja

A mesék egy csodálatosan mély értelmet hordozó szimbolikus világba kalauzolnak bennünket. Feltárják számunkra a lélek fejlődési útját.

A mesék mély szimbolikája segítségével megtapasztalhatjuk a lélek útjának kihívásait, nehézségeit és fantasztikus lehetőségeit és megmutatják külső és belső segítőinket is az úton. Egyértelműen elénk tárják az élet és az út nehézségeiben rejlő transzformációs lehetőségeket. Megmutatják számunkra azon hatalmas fejlődési potenciálunkat, amelyet a számos transzformáció bevállalása, megdolgozása révén érhetünk el, s amely elvezet a valódi, mélyebb énünkhöz. 

Ez a mélyebb énünk jelentősen stabilabb, gazdagabb és teljesebb, mint amit korábban bármikor is hittünk és tapasztaltunk magunkról.

S ez a mélyebb, valódi énünk könnyedén és természetes módon van harmonikus kapcsolatban másokkal, és az egész világgal.

A mesék egy olyan belső úton vezetnek végig bennünket, amelyet bejárva sokkal érettebben, a potenciáljainkat jelentősen jobban megélve, boldogabban és teljesebben tudjuk folytatni utunkat.

A mesék szimbólumai sorozat  összesen 7 egymást követő, egynapos találkozásból álló belső munka. Az találkozások körülbelül 3-4 havonta fogják követni egymást. Lehetőség van csak egy vagy egy-egy alkalomra jönnöd és jöhetsz minden egyes alkalomra is. Ha olyan csoport formálódik az elején, akik szívesen haladnak együtt, akkor stabil csoport formálódhat.

 

„A mesék szimbólumai”: május 14.

 

Helyszín: Budapest

ár: 17.000Ft

Sok szeretettel:

Enikő