A belső gyermek „gyógyítása” 2023. február 25.

Az öröm felé vezető úton haladva az egyik kiemelten fontos téma a belső gyermek ”gyógyítása”.

Az öröm a gyermekek sajátja, a gyermekeké, akik még tudnak a jelenben lenni, még tudják nem a múlt gondjait emésztgetni és nem a – múltbeli tapasztalatokra alapozva – a jövőn aggódni. Nincs számukra sem múlt, sem jövő – csak a jelen pillanat. Ebben rejlik a boldogságuk. Nem rendezik magukat különböző szabályok alá, nem akarnak megfelelni, nem rejtőznek el az önmaguknál jobbnak vélt maszkok mögé, és nem mutatják azt, ami nincs. 

Az élet vidám, befogadó, spontán és örömteli minősége még ott lüktet bennük.

Mi felnőttek leginkább csak vágyakozunk e nyitottság, e spontaneitás és ezen önfeledtség után. Mert szinte mindnyájunk belső gyermeke megsérült valamikor gyermekkorunkban, s ennek következtében nem tudott velünk fejlődni tovább. Ezért hiányzik számunkra felnőttként egyre jobban és jobban ez az őszinte ’önmagunkság’, az élet örömteli, befogadó, energiával teli megélése, és a felhőtlenség érzése. 

S mindezeken kívül, egy mély tudás, ami szintén a belső gyermek sajátja.

A belső gyermek „gyógyításával” visszaintegrálódik a már gyógyult belső gyermekünk – ez az elveszettnek hitt részünk – és újra megélhetjük mindazt a csodát, ami Benne rejlik.

 

Időpont: 2023. február 25

Helyszín: Budapest, ár: 16.000Ft

Sok szeretettel: 

Enikő