„Saját nőiségem megtalálása” – egész napos program – 2020. április 25.

Sokféle női energia van, és ezeknek sok kombinációja létezhet. A nőiséget rengeteg különböző, élő és lüktető módon lehet megélni. Különösen fontos újra és újra emlékeztetnünk magunkat erre, mert a divat mindig azt sugallja számunkra, hogy az igazi, vonzó nő az, aki megfelel bizonyos feltételeknek külső megjelenésben, öltözködésben, sőt viselkedésben.

 A divaton túl, a nőiségről alkotott képünket döntően meghatározzák felmenőink nőiségről alkotott hitei és tapasztalatai, saját korábbi tapasztalataink, s ezek alapján kialakított nézeteink. 

 A generációs örökségeink és a divat általi meghatározottságunk legtöbbször sajnos nagymértékben megakadályoznak minket abban, hogy saját, valódi nőiségünk megélése és kiteljesedése felé haladjunk; sokszor sokkal inkább vélt és valós elvárások mentén igyekszünk nők lenni. A valódi énünktől eltérő nőiséget azonban nem tudjuk kivirágoztatni, abban mindig csak feszülten megfelelni igyekvő nők lehetünk. Fontos cél, hogy elkezdjünk szabad utat adni valódi nőiségünk megtapasztalásának, kiteljesítésének. Ahogy rálelünk saját nőiségünkre, egyre felszabadultabban, egyre magabiztosabban, egyre erősebb kisugárzással tudjuk megélni nőiségünket. Elkezd virágozni és ragyogni a bennünk élő nő, s így tudunk megjelenni a „külvilágban” is.

  A Női csoport minden találkozásán mindenki személyre szabott állítást kap az aktuális élethelyzetének megfelelően. Mindezeken túl a csoportban mindig kialakul egy támogató, szeretettel teli légkör, ami által a női csoport hatalmas támogató erővé válik: egy megértő, elfogadó és támaszt adó női közösségé, ami a mi nyugati kultúránkból sajnos már szinte teljesen hiányzik.

 A Női csoport 2-3 havonta találkozik 6 alkalmon keresztül. A hat alkalmat követően pedig együtt maradhat, mindaddig, amíg a csoport ezt szeretné. Mindig szombatonként találkozunk (10-től körülbelül 5-ig); az időpontokat mindig előre egyeztetjük, hogy mindenki mindig el tudjon jönni.

 

Időpont: 2020. április 25.

Helyszín: Budapest 

Ár: 15.000Ft

 

Sok szeretettel:

Enikő